Melny Topo

Servicii

Scanare 3D

Scanarea 3D este una dintre cele mai noi metode de masurate. Instrumentul folosit este scannerul laser. Acesta poate masura mii sau milioane de puncte pe secunda…

Fotogrammetrie

Fotogrammetria este stiinta care se ocupa cu determinarea in timp si spatiu a obiectelor fixe, mobile sau deformabile si cu reprezentrea lor fotografica, grafica sau numerica pe baza de fotografii.

BIM

Intr-o era a informatiei digitale, in care tehnologiile avanseaza intr-un ritm alert, domeniul constructiilor nu a fost privat de acest progres. Acest progres este conceptul sub numele de BIM

Combined ShapeCreated with Sketch.

De la Start pana la final -
Un singur furnizor de servicii

Servicii de Geodezie

Geodezia este stiinta prin intermediul careia sunt studiate formele de relief de pe suprafata Pamantului. Geodezia se aplica la lucrarile desfasurate pe suprafete mari care necesita luarea in considerare a efectului de curbura a Pamantului.

Serviciile pe care le oferim in cadrul acestui domeniu costa in:

- proiectarea si materializarea in teren a retelelor topografice sau geodezice
- masurarea si compensarea riguroasa din punct de vedere planimetric si altimetric al retelelor realizate
- verificarea si rectificarea retelelor de sprijin existente
- îndesiri sau extinderi de reţele geodezice locale
- monitorizarea deplasarii in timp a constructiilor.

Servicii de Topografie Generala

SC Melny Srl va ofera o gama larga de servicii de topografie generala si topografie inginereasca cum ar fi:

- ridicari topografice pentru diverse autorizatii, pentru proiecte de infrastructura, pentru retele de utilitati
- intocmirea de planuri topografice analogice si digitale
- masuratori pentru realizarea modelului 3D al terenului
- intocmirea de profile longitudinale si transversale
- calculul volumului de umplutura sau sapatura
- trasarea limitelor de proprietate, a elementelor constructiilor civile si industriale, a elementelor proiectelor de infrastructura

Servicii de Topografie Inginereasca

Proiectele derulate in cei 10 ani de activitate: de la constructiile civile, la constructia de cai ferate, autostrazi, reabilitari de drumuri nationale, poduri si alte structuri, ne-au ajutat sa castigam o vasta experienta. Aceasta impreuna cu echipamentele de ultima generatie pe care le detinem ne ajuta sa oferim servicii de inalta calitate clientilor nostri.

In acest domeniu oferim:

- asistenta topografica pentru lucrari de constructii civile: trasari de axe, transmitere cote, releveu, verificari planeitate si verticalitate

Servicii de Cadastru

Prin intermediul echipei specializate de care dispune, firma SC Melny SRL realizeaza:

- documentatii cadastrale pentru prima inscriere a unui imobil
- documentatii cadastrale pentru dezmembrari imobile
- documentatii cadastrale pentru alipire imobile
- servicii de cadastru general si cadastru de specialitate
- documentatii pentru obtinerea autorizatiilor de construire
- trasarea limitelor de proprietate

Cateva cuvinte

MELNY SRL

MELNY SRL este o societate specializata in lucrari de topografie, geodezie, scanare 3D, fotogrammetrie si cadastru, infiintata in anul 2007 avand sediul social in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj.

Numarul angajatilor a fost intr-o permanenta crestere, atat cantitativa cat mai ales calitativa. Ne mandrim acum cu un numar de peste 30 ingineri care acopera toate domeniile topografiei.

MELNY SRL a devenit cel mai important furnizor de consultanta si servicii in domeniul ingineriei topografice din partea de NV a Romaniei. Acoperim toate domeniile topografiei: cadastru, topografie generala, topografie inginereasca, fotogrammetrie si scanare 3D.

Din anul 2017 firma noastra activeaza si in SUEDIA ata in domeniul topografiei ingineresti cat si in cea a scanarii 3D. Acest lucru este o confirmare a profesionalismului si a calitatii oferite de societatea noastra.

Obiectivul nostru este satisfacerea clientului prin respectarea cerintelor acestuia, prin respectarea termenelor si prin asistenta post vanzare oferite.

Alaturi de toti

Compania acorda o atentie deosebita pentru persoanele cu dizabilitati, iar pentru a promova egalitatea de sanse si tratament acorda atentie accesibilitatii pentru toti cetatenii la serviciile, spatiile si infrastructura care sunt furnizate sau deschise publicului. Principalul document strategic în domeniul egalitatii de sanse si tratament adoptat de catre companie este Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap: un angajament reînnoit pentru o Europa fara bariere (COM/2010/0636 final).

Pornind de la datele si conceptele din Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap compania a luat urmatoarele masuri:

· A achizitionat o rampa de acces, pentru a facitlita accesul in birourile companiei in cadrul Programului POR 2014-2020, cod SMIS 112594;

A amenajat grupul sanitar destinat clientilor astfel incat sa ofere facilitate si accesibilitate persoanelor cu dizabilitati in cadrul Programului POR 2014-2020, cod SMIS 112594;

· Angajatii firmei sunt instruiti trimestrial cu privire la egalitatea de sanse, nediscriminare, egalitate de gen, persoane cu dizabilitati;

· Pe pagina de web a companiei sunt postate diverse comunicate in ceea ce priveste egalitatea de sanse, precum si facilitatile de acces oferite de firma pentru persoanele cu dizabiliati.

Dotari

Scanner

1 Scanner Leica C10
2 Scannere Leica Blk 360
1 Scanner Heron Lite
1 Lidar DJI L1

Statii totale

4 statii totale Leica TS07 5"
1 statie totala Leica 1205
3 statii robotice Leica TS12
4 statii robotice LeicaTS 13 5"
2 statii robotice LeicaTS 15
4 Statii robotice Leica TS 16
4 statii robotice Trimble S6

GPS

5 GPS Leica GS14
20 GPS Unistrong
1 GPS Trimble R8

Nivele

2 Nivele Leica Sprinter 150 M
-2 Nivele Leica Runner 24x

UAV

- 2 DJI Phantom 4 RTK
- 1 DJI Matrice 300

Alte dotari

6 PC-uri
15 laptopuri
1 plotter Hp DesignJet A0
Imprimanta SHARP AR-M165
Imprimanta Epson WorkForce WF-2540WF
Imprimanta Samsung SCX-4521F
Imprimanta Panasonic KX-MB2000HX
Imprimanta HP Deskjet 3050A
10 autoturisme